JA kupiłem dwa miesiące temu Stilo od włocha mieszkajacego w Monachium.Jeździł tym autem na Sycylię.Auto z 2003r 250tyś km przebiegu wyglada jak nowe.Jest w skórach.Skóry nie zniszczone.Auto śmiga ja wściekłe.Sprzedałem sąsiadowi w Polsce i jak do tej pory jest bardzo zadowolony z auta.Ale tutaj sprawdza się zasada" jak dbasz tak masz".Poprzedni właściciele nie skapili grosza na to auto.Dostałem do niego plik rachunków na naprawy i wymiany.Wszystko robione na czas.
Demontaż środkowej kratki wlotu powietrza w zderzaku O1
Zwiń
X
-
Kratka siedzi na zatrzaskach w kształcie haczyków. Do demontażu wciskana jest do środkaO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
Tak, w zimie wielokrotnie potrafiłem śniegiem ją wepchnąć do środka :twisted:
Żeby zdjąć nie łamiąc zaczepów proponuję (jak to zazwyczaj przy plastikowych elementach) ogrzewany garaż i ewentualnie suszarka lub opalarka z regulacją mocy :diabelski_usmiech
Odchylając zaczep po zaczepie delikatnie acz zdecydowanie wpychać do środka :wink:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
Zamontowanie - odwrotnie, po prostu wciskasz i gotowe
Tylko nie przesadź, żeby latem silnika nie zagotować :wink:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
U mnie siedzi wciąż ori chłodnica, kratka i zderzak :twisted:
Choć kto wie... Tfu, tfu, może to jej ostatni sezon :lol:
Ale już 13 lat minęło i nadal działa :wink:
Owszem poobijana jest dość znacząco...
Pierwsza z wierzchu jest od klimy.
Żaden konkretny pomysł mi nie przychodzi do głowy, ale może jakieś rozwiązanie podobne jak w grilu dało by radę - coś jak żaluzje, ale zachowujące pełny przelot powietrza :idea:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Komentarz
-
-
toomasz, Poszukaj na forum,chłopaki zamawiali gdzieś gotowe które sie montowało między belką a chłodnicąhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz